Teamfoto Rioolgroep Zuidwest B.V.
Werkzaam in Vlissingen, hoofdvestiging Tholen
De hinder van een gootsteen die verstopt is Redactie, 30 maart 2024
Rioolgroep Zuidwest B.V.: uw rioleur in Vlissingen en omgeving!

Op een bepaald punt in uw leven krijgt u er hoogstwaarschijnlijk mee te maken: een verstopte gootsteen. Om de gootsteen weer normaal te kunnen gebruiken, is het wenselijk om een verstopping zo snel mogelijk te verhelpen. Voor de gezondheid van uw rioleringssysteem is het noodzakelijk om een verstopping in uw gootsteen snel te verhelpen.

Als er meerdere afvoeren verstopt zijn, is dit niet zelf op te lossen. Wanneer dit gebeurt, is het van belang om zo snel mogelijk een professional in te schakelen. Dit kan leiden tot schade aan het riool bij een verstopping.

Indien er meerdere afvoeren zijn die problemen ondervinden bij het afvoeren van water, is het moeilijk om de exacte plek van het probleem vast te stellen. Daarom is het belangrijk om een erkend rioleringsbedrijf te contacteren. Het is niet verstandig om zelf te proberen het probleem op te lossen, aangezien dit vaak leidt tot fouten in plaats van verbeteringen.

Belangrijke tips voor het ontstoppen van uw keukenafvoer

Het grootste risico op verstoppingsproblemen doet zich voor in uw keukengootsteen. De ophoping van vet en voedselresten in uw gootsteen als gevolg van dagelijks gebruik kan resulteren in een verstopte afvoer. Hoewel de meeste verstoppingsproblemen eenvoudig kunnen worden opgelost, kunnen er ook situaties zijn waarin complexere maatregelen nodig zijn.

Het is niet ongebruikelijk dat een gootsteen verstopt raakt door vet- en etensresten. Een eenvoudige manier om dit te voorkomen is door uw bord of pan af te vegen met een keukenpapier voordat u deze afspoelt in de gootsteen. Een herhaalde keukenverstopping kan duiden op onvoldoende rioleringsonderhoud.

Wanneer er sprake is van het niet goed doorlopen van water in de gootsteen of een onaangename geur die naar boven komt, kan dit mogelijk duiden op een verstopping. Indien u hinder ondervindt bij het koken en afwassen, is het raadzaam om direct de juiste hulp in te schakelen. Een gecertificeerd rioleringsbedrijf kan de rioleringsbuizen op een veilige manier reinigen zonder dat er schade aan de leidingen ontstaat.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0166 748 304

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Rioolgroep Zuidwest B.V.

Wij onderscheiden ons door als een van de weinige bedrijven alle aspecten van rioleringswerkzaamheden zelf uit te voeren. Met trots kunnen we zeggen dat ons toegewijde team van gecertificeerde professionals nauw betrokken is bij elke stap van het proces. Door met u mee te denken, streven we niet alleen naar het oplossen van uw rioleringsproblemen, maar ook naar het bieden van een oplossing die echt aan uw behoeften voldoet. Deze actieve betrokkenheid leidt tot een oplossing waar zowel u als wij blij van worden.


Als uw specialist in het vervangen of aanleggen van rioleringen, staan wij voor u klaar wanneer zich een rioolprobleem voordoet. Of het nu gaat om inspectie, ontstopping, of reiniging van uw riool, afvoer of leidingen, wij hebben de kennis en ervaring om het probleem grondig aan te pakken. Of het nu gaat om een verstopt toilet, een geblokkeerde afvoer of wateroverlast, onze vakbekwame monteurs staan paraat om het probleem vakkundig op te lossen, zodat u snel weer van een goed werkend rioleringssysteem kunt genieten.


VCA

Reviews van Rioolgroep Zuidwest B.V.

Door Julian van der Linden
Op 29 februari 2024
10

Super bedrijf. Aanwezig op locatie binnen 24 uur en zeer goed werk geleverd.

Door Auke Lootsma
Op 14 december 2023
10

Proffessioneel en snel probleem opgelost, en ook advies en uitgelegd wat de (on)mogelijkheden gekregen. Kortom: natuurlijk hopen dat het niet meer gaat gebeuren, maar als het gebeurd zal ik ze zeker weer bellen.

Door Ivana Pesic
Op 14 augustus 2023
10

Wat een fantastische service. Ik belde in de ochtend en een paar uur later stond er al iemand voor de deur. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van wanneer de monteur ongeveer langs zou komen. De monteur Stef was erg vriendelijk en professioneel. Hij gaf handige tips en legde heel netjes uit wat hij aan het doen was aangezien ik erg nieuwsgierig stond te kijken. Hij hielp ook nog met zware lades terug zetten in mijn wastafel. Als ik meer dan 5 sterren kon geven dan had ik dat zeker gedaan!