Teamfoto Rioolgroep Zuidwest B.V.
Werkzaam in Vlissingen, hoofdvestiging Tholen

Gootsteen ontstoppen in Vlissingen

U maakt dagelijks gebruik van de gootsteen voor verschillende doeleinden, zoals het schoonmaken van de vaat, het wassen van uw handen of het afgieten van water tijdens het koken. Het is erg vervelend wanneer dit gebeurt, wanneer het verstopt raakt en niet meer doorstroomt en daardoor kunt u de gootsteen niet gebruiken. Als u niet in staat bent om de verstopping zelf op te lossen, kunt u Rioolgroep Zuidwest B.V. inschakelen om dit voor u te verhelpen.

Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn als uw gootsteen verstopt raakt en doen ons uiterste best om snel bij u langs te komen. Om het probleem snel op te lossen, kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0166 748 304. Samen kunnen we een afspraak inplannen. Wij werken met verschillende middelen om elke verstopping aan te pakken, passend bij de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Verschillende omstandigheden kunnen leiden tot een verstopping in de gootsteen. Verschillende dingen worden vaak door de gootsteen in de keuken gespoeld, bijvoorbeeld zeepresten van het handen wassen. Bijgevolg spoelen er ook vaak etensresten door de afvoerbuizen. Deze etensresten bevatten vaak vetten die aan de binnenkant van de afvoerbuizen blijven kleven, waardoor verstoppingen kunnen ontstaan.

Als de vetten blijven plakken aan de randen van de afvoerbuizen, zal dit ervoor zorgen dat de doorgang nauwer wordt. In het geval dat de buizen volledig dichtslibben door vetresten, zal het afvoerwater niet meer goed kunnen worden afgevoerd. Mocht dit bij u het geval zijn, dan kunt u het beste Rioolgroep Zuidwest B.V. inschakelen om deze kwestie voor u op te lossen.

Rioolgroep Zuidwest B.V.: uw rioleur in Vlissingen en omgeving!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Voor een doe-het-zelf aanpak kunt u gebruik maken van een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Het is cruciaal om op te letten dat de afvoerbuizen niet beschadigd raken door verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Indien de poging om de afvoer zelf te ontstoppen niet succesvol is geweest of als de verstopping binnen korte tijd terugkeert, Indien u slim handelt, neemt u contact op met Rioolgroep Zuidwest B.V.. Wij werken professioneel en met kwalitatieve materialen, zodat we snel de ontstopping kunnen verhelpen. Na onze werkzaamheden laten wij de werkplek altijd keurig en schoon achter, zodat u direct weer van de gootsteen gebruik kunt maken. Maak een afspraak door te bellen naar 0166 748 304.


Rioolgroep Zuidwest B.V. staat voor u klaar in Vlissingen
Over ons

Wij onderscheiden ons door als een van de weinige bedrijven alle aspecten van rioleringswerkzaamheden zelf uit te voeren. Met trots kunnen we zeggen dat ons toegewijde team van gecertificeerde professionals nauw betrokken... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0166 748 304

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over Rioolgroep Zuidwest B.V.

Wij onderscheiden ons door als een van de weinige bedrijven alle aspecten van rioleringswerkzaamheden zelf uit te voeren. Met trots kunnen we zeggen dat ons toegewijde team van gecertificeerde professionals nauw betrokken is bij elke stap van het proces. Door met u mee te denken, streven we niet alleen naar het oplossen van uw rioleringsproblemen, maar ook naar het bieden van een oplossing die echt aan uw behoeften voldoet. Deze actieve betrokkenheid leidt tot een oplossing waar zowel u als wij blij van worden.


Als uw specialist in het vervangen of aanleggen van rioleringen, staan wij voor u klaar wanneer zich een rioolprobleem voordoet. Of het nu gaat om inspectie, ontstopping, of reiniging van uw riool, afvoer of leidingen, wij hebben de kennis en ervaring om het probleem grondig aan te pakken. Of het nu gaat om een verstopt toilet, een geblokkeerde afvoer of wateroverlast, onze vakbekwame monteurs staan paraat om het probleem vakkundig op te lossen, zodat u snel weer van een goed werkend rioleringssysteem kunt genieten.


VCA

Reviews van Rioolgroep Zuidwest B.V.

Door Julian van der Linden
Op 29 februari 2024
10

Super bedrijf. Aanwezig op locatie binnen 24 uur en zeer goed werk geleverd.

Door Auke Lootsma
Op 14 december 2023
10

Proffessioneel en snel probleem opgelost, en ook advies en uitgelegd wat de (on)mogelijkheden gekregen. Kortom: natuurlijk hopen dat het niet meer gaat gebeuren, maar als het gebeurd zal ik ze zeker weer bellen.

Door Ivana Pesic
Op 14 augustus 2023
10

Wat een fantastische service. Ik belde in de ochtend en een paar uur later stond er al iemand voor de deur. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van wanneer de monteur ongeveer langs zou komen. De monteur Stef was erg vriendelijk en professioneel. Hij gaf handige tips en legde heel netjes uit wat hij aan het doen was aangezien ik erg nieuwsgierig stond te kijken. Hij hielp ook nog met zware lades terug zetten in mijn wastafel. Als ik meer dan 5 sterren kon geven dan had ik dat zeker gedaan!