Rioolvliegjes in Vlissingen

Heeft u last van rioolvliegjes? Rioolvliegjes worden ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd en ontstaan als u een rioollekkage heeft. Door een scheur of breuk in uw riool ontstaat er een open verbinding met uw riolering. Het vuile water wat hierbij vrijkomt trekt dit ongedierte aan. Rioolvliegjes nestelen zich graag in dit verontreinigde rioolwater. Voor een snelle oplossing neemt u contact op met Rioolgroep.

Rioolvliegjes bestrijden

Zitten er rioolvliegen in uw woning? Komen ze voor op uw toilet, in uw keuken, kruipruimte of in uw kelder? Schakel dan meteen een expert in. Een rioollekkage kan voor veel schade zorgen. Hoe sneller u in actie komt, hoe minder groot de schade is en hoe minder kosten u heeft. Onze rioolspecialisten weten precies hoe ze een rioollekkage moeten oplossen en hoe ze vervolgens de rioolvliegjes moeten bestrijden.

Wij pakken het probleem met rioolvliegjes of motmuggen bij de bron aan. Door te larven te verwijderen zorgen we ervoor dat ze niet terug kunnen komen.

Heeft u onze hulp in Vlissingen ook nodig? Wij zijn in geval van nood altijd bereikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of vraag een offerte aan. Wij staan voor u klaar.