Rioollekkage in Vlissingen

Heeft u in Vlissingen en omgeving te maken met een rioollekkage? Schakel dan vandaag nog een expert in. Hoe langer u wacht, hoe meer schade een lekkage aanricht. Ook kunnen er vochtplekken ontstaan die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Voorkomt dit, en laat uw rioollekkage over aan Rioolgroep.

Hoe ontstaat een rioollekkage?

Rioollekkages kunnen ontstaan als u een verouderd riool heeft. Net als andere materialen in uw woning is een riolering aan slijtage onderhevig en moet het onderhouden worden. Gebeurt dat niet, dan kunnen er scheuren of barsten ontstaan. Een lekkage kan ook ontstaan door een verkeerde montage van rioleringsonderdelen. In beide gevallen kunt u bij ons terecht.

Schakelt u ons in? Dan sporen wij uw rioollekkage op met professionele apparatuur. Zo zetten wij een camera-inspectie in om te achterhalen waar in uw lekkage het lek zit. Zodra we weten waar het probleem zit, repareren wij dit op vakkundige wijze.

Heeft u een noodgeval? U kunt ons 24 uur per dag bellen. Wilt u meer weten over een rioollekkage? Of heeft u een ander rioolprobleem? Bel ons of vraag onze offerte aan.